19 Kasım 2009 Perşembe

ORB PROJESİ

İnsanlar sadece belli bir frekans aralığında duyabilmekte ve görebilmektedirler. Melek ve diğer ışık varlıklar ise farklı bir frekansta titreşirler. Çok sayıda insan, sadece somut olana inandığından, ruhsal varlıkların olmadığını düşünüp, yoksayarlar. Bunun sonucunda bu varlıkların sundukları yardım elinin farkına varmadan, umutsuz bir yaşam sürerler.

İnsanlar ruhani dünyanın varlığı için kanıt aramaktadır. Spiritüel hiyerarşi, yüzyıllardır insanların görme ve duyma duyularının ötesinde farklı boyutlar olduğu konusuna dikkatleri çekebilmek için çalışmalar yapmaktadır. Melekler ve Yükselmiş Üstatlar insanların fotograflarında görünüp dikkatlerini çekebilmek için, Orb olarak görünme projesini başlatmışlardır. Böylece hem insanlara bir kanıt sunulacak, hem de Orb gören kişi ile temas kurulabilecektir.

Orbların daire şeklinde olmasının sebebi nedir ?
Bir Orb görüntüsü yakaladığınızda, siz ışık varlığın enerji alanını görmektesiniz. Işık beden veya merkabah normalde 6 köşeli yıldız şeklindedir.

Varlık geliştikçe daire şeklini almaya başlar. Bu ise tamlığı ve bütünlüğü simgeler. Ayrıca küre diğer şekillerden daha yüksek bir enerjiye sahiptir ve enerji akışını kısıtlayacak köşeleri yoktur. İçindeki varlığı korur ve seyahati sırasında zarar görmesini engeller.

Neden her fotografta orblar görünmez ?

Orblar sadece belli bilinç seviyesindeki fotoğrafçıların çektiklerinde belirirler. Sevgi işin anahtarıdır. Orblar auraları genişlemiş beşinci boyut varlıklarıdır. Orbları görüntüleyebilmek için sevgi bilincine ulaşmalısınız.

Resimlerde Orblar yoksa o bölgede ruhani varlıklar yok mu ?

Hayır. Ruhani varlıklar heryerdedir. Bu fotografçının yanlış açıda olduğunu veya doğru bilinç seviyesinde olmadığını gösterir.

Orbları nasıl görüntüleyebiliriz ?
Sadece kalbinizi açın, melekleri ve varlıkları düşünün fotografınıza davet edin. Sonuca şaşırabilirsiniz.

Birçok boyut bulunduğu ve hepsi farklı frekansta titreştiğinden bir çok değişik renk ve şekilde orblar görülebilir. Her melek, başmelek, ruh kendine özel bir şekle ve renge sahiptir.
Her Orb merkez bölgesinden ilahi enerjiye bağlıdır ve en saf ilahi ışığı yansıtır. Dış hat korunma hattıdır. Korunma halkasının dışında aura bulunur ve bu bölge sizin auranızla temas eder. Böylece aranızda bilgi alışverişi sağlanır.


Evet. Şimdi evinizdeki fotograflarınızı bu gözle izleyin. Hangi güzel anlarınızda ilahi varlıklar sizlere eşlik etmiş bir bakın. Benimle Orb fotograflarınızı paylaşırsanız beraber bir Orb koleksiyonu oluştururuz.
Sevgiyle kalın

Erkan Sarıyıldız






4 yorum:

  1. ben bir kaç tane böyle olduğunu sandığım fotoğraf buldum.hangi mailinize göndermeliyim.Açıkçası ben de merak ediyorum.Çünkü bunlar ölen sevgilimle olan fotoğraflar

    YanıtlaSil
  2. bir otelde kalan misafir akşam 2100 civarı çektiği resimdeki kızının arkasındaki objeyi bana büyüterek gösterdiğinde ufo olabilr diye şaka yapmıştık şimdi sizde görünce ne gördüğümü anlamış oldum.daire aynı içi baklava dilimleri gibi sol iç tarafta mor ve mavi karışımlı bir ışık parıltısı..görünen buydu.

    YanıtlaSil
  3. Gündüz çekilen fotoğraflarda da olabilir mi, genelde gece mi olur? Bir de aynı yerin üstüste 2 fotoğrafını çektim. Birinde var birinde yok. Bu ne anlama geliyor. Fotoğraf makinesinin özelliğine göre değişebilir mi? Aynı anda birsürü kişinin çektiği fotoğraflarda bazılarında olup bazılarında olmamasını nasıl açıklarsınız? Sonuçta varsa - ki var- kime görünüp kime görünmeyeceği nasıl belirleniyor..... Bir sürü daha soru sıralayabilirim.

    YanıtlaSil
  4. Ahmet Hamamcıoğlu

    İzmir, Mordoğan, 17 Temmuz 2011 sabahı.. Gündoğumu, deniz ve Orb'lar..

    YanıtlaSil