29 Ocak 2010 Cuma

AURA




Çocukluğumdan beri zihnim (özellikle sol beyin hakim süreçte) hep bir ispat aradı. Bedenimizin dışında enerji bedenimiz var mı?
Gerçekten zihin özellikle beş duyusuna ulaşmayan bir bilgiyi kabul etmekte zorlanıyor. Kendime enerji bedenin varlığını ispatlamak için "Aura denilen vücut dışındaki katmanı  görebilirsem herşey daha anlaşılır olur" diye bir hedef seçtim....Ardından kitaplar, yazılar, şaşı bakmalar, düz bakmalar.. Sonunda anladım ki o kadar da zor değil. Her zaman gördüğümüz bir şeyin orda olduğunu anlamakmış işin püf noktası. Bu kadar kolaymış. Zihin sürekli gördüğü şeyleri alıştığı için yok saymaya başladığından biz auraları göremediğimizi zannediyoruz.

Düzenli yaptığım spiritüel sohbetlerde de en çok sorulan soru:
"Auramı görebiliyormusun? Ne renk benim auram"
Ben de bu konuya açıklama getirebilmek için Auranın ne olduğuna ve aura görmenin bir yetenek değil herkesin görebileceği bir parçamız olduğuna dair bilgilendirici bir yazı yazmaya karar verdim. Araştırdım ve en kolay yöntemi bulmaya çalıştım.Size kolay bir yöntem sunacağım.
Biraz önce söylediğim gibi hepimiz mutlaka aura görmüşüzdür fakat ne olduğunu bilmediğimiz için zihnimizden silmişizdir. Sizin aura görmenizi engelleyen, önünüze zihninizin koyduğu perdeyi kaldırmanızı sağlayacağım.
Herşeyin bir aurası vardır. Arabanız, perdeniz, TV'niz duvarlar vs vs. Tüm objeler enerji absorbe (soğurmak) ettiği için auraları vardır. Objeler sürekli herşeyden enerjiyi absorbe ederler. Enerji bildiğiniz gibi mutlaka bir tarafa gitmelidir. Maddelerden de dışa doğru ışıyarak aurasını oluşturur. (elektrik lambası  gibi)
İnsan aurası ise benzer olmakla beraber farklı yanları mevcuttur. İnsan aurası içsel enerji kaynağından dışa yansır.

Vücudunuzun iki tip enerjisi vardır.:
-Ruh enerjisi
-Işık kaynakları, yiyeceklerden alınan, seslerden alınan tip enerji



Önce ilk tip enerjiye odaklanalım. Diğer tip enerji hayvan ve bitkilerde olan enerjiden farksızdır. Ruh bedende kaldığı müddetçe iki tip enerji aynı bedende beraber dururlar. Sadece ölüm ardından bedendeki enerji azaldığı için ruh bedenden dışa çıkar.
İki mıknatısın birbirini nasıl çektiğini  hayal edin. Eğer bir mıknatısı düşürürsek diğer mıknatısın çekimi kaybolur . Vücutta da ruhsal enerji ve bedenin enerjisinin ilişkisi aynı şekildedir. İki enerjinin çekimi sebebiyle bedeninizde kalırsınız  ve iki enerji vücudunuzda karışmış bir halde durur. Vücuttan iki enerjinin yayılımı sonucuda aura belirir.
Aura ışıkta veya karanlıkta görebildiğimiz bir ışıldamadır. Vücudun aşağı yukarı 4-5 cm dışına kadar bedenden yayılır. Transparandır,  bölge bölge dalgalanmalar gösterir ve genişleyebilir. Kişinin merkez bölgesine bakarsanız aurayı göremezsiniz. Aura transparan olduğu için sadece kişinin bedenini görürsünüz. Aura vücudun dış hattında görülebilir ve kişinin duygulanımlaıyla ve sinir sistemiyle direkt olarak bağlıdır.
Aura renklerinden bahsedeceğim fakat alışkın olmayan bir gözde renkleri ayırmak zor olacağı için önce beyazımsı bir eldiven olarak hayal edin. Bazıları aura görmeye çalışırken bu yapıyı gördüğü halde rengini göremeyince cesareti kırıldığından aura göremiyorum deyip bu denemeleri bırakmakta ve aura yok demekte. Herşeyin zamanla gelişeceğini unutmayın.

Yeni başlayanlar için transparan ışıldamayı görmek yeterlidir. Gözünüz alıştıktan sonra renk görmeye çalışırsınız.

AURA GÖRMEK
Bu çalışmaları yaparken bir başkasına ihtiyacınız var. Bir yakınınızı üstünde göz yanıltıcı objeler olmayan bir duvarın önüne koyun. Tam karşısında 2-2,5 m uzaklıkta ayakta durun. Karşınızdaki kişinin burnunun ortasına odaklanın. Bu arada etraftaki şeyleri de( Odadaki eşyaları vs.vs ) görebildiğinizi farkedersiniz. Buna periferik görme diyoruz.Gözünüzü kişinin alnının ortasına odaklayın . Unutmayın  aura ışık geçirgendir ve direkt görülemez. Aurayı sıcakta yol üstünde gördüğünüz buharlaşma veya gaz tankında gördüğünüz uçuşma olarak da hayal edebilirsiniz.
Aura ruhtur ve ruhun vücuttan dışarı genişlemiş halidir.
Birkaç saniye sonra kişiden yayılan bu yapıyı görmeye başlarsınız.  Genellikle vücudun ve saçın 4-5 cm çevresinde uzanır. Gözlerinizi çok zorlarsanız  çifte görmeye veya bulanık görmeye başlayacağınızdan gözünüzü çok zorlamayın.  Gözlerinizi dinlendirin. Zorlama olmamalı. Eğer hala aurayı göremiyorsanız odağınızı kişinin saçına getirin veya odanın ışığında ayarlamalar yapın. Bunu birkaç kez deneyimledikten sonra artık gözünüz ışık veya karanlık farketmeden görmeye başlarsınız.
Kendinizi geliştirmek için de çeşitli teknikler uygulayabilirsiniz. Sırtüstü yatın ve ellerinizi -ayaklarınızı yavaşça oynatın.Hareket eden uzuvlarınızın  ardından takip eden aurayı görmeye çalışmak direkt olarak aura görmenize yardımcı olur.

Aurayı çalışırken çeşitli değişik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kişilerin düşünce veya duyguları değiştikçe aurada değişir.

AURANIN RENGİNİ GÖRME
Renk görme zordur fakat imkansız değildir.
Renklerde kişiye göre değişebilir. Biri sarı diğeri turuncu olarak algılayabilir.
Her rengin ayrı bir anlamı vardır. Önemli olan her renk size kişisel olarak ne hissettiriyor?

Temel renkler ve anlamları
Kırmızı: Kızgınlık,öfke atağı.
Turuncu: Kırmızıya benzer anlamlarda. İçinde kızgınlığı tutma, intikam hissi
Sarı: Çalışma, Planlama, derin düşünme, zihinsel konsantrasyon
Mavi: Pozitif enerji,iyi titreşim, iyi niyet
Beyaz: İyi enerji, spiritüel eğilimli, çok pozitif insan
Yeşil: Sağlıkta bozulma, kırık kemik, hastalık
Siyah/kahverengi: Bunlar aura rengi kabul edilmiyor. Daha çok  aura çökme noktalarını ve  yeterli enerji üretilemeyen bölgeleri gösterir.

Aura görmek hepimiz için enerji bedenimizi ve ruhumuzu görmenin ve varlıklarını ispatlamanın bir yolu. Karşımızdaki kişinin gerçek özünü ve bulunduğu ruhsal durumu bilmenize yardımcı oluyor.
Denemeye değer.

Sevgiyle kalın

Erkan Sarıyıldız


2 yorum:

  1. Bu eğitici yazınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
    Mehmet GÜRAY

    YanıtlaSil
  2. Denedim ve evet ilk seferde gormeyi basardim yalnizca renk secemiyorum seffaf goruyorum suan :)

    YanıtlaSil