18 Aralık 2009 Cuma

ÇEKİM GÜCÜ



Hepimiz çok güçlüyüz.
Fakat bir çoğumuz yaşantımızda bu gücümüzün farkına varmadan sıradan yaşamlar geçiririz.
Hakkettiğimiz yerlere ulaşamayız, istediğimiz işlerde çalışamayız, elimizdeki kısıtlı imkanlarımızla kıt kanaat geçinmeye çalışırız. Ardından da
" Ne kadar şanssız bir insanım !"
"Ben bunlardan daha iyisini hakketmiyor muyum ?" söylemleriyle sürekli sızlanıp, yaşamımızda mucizeler bekleyerek potansiyelimizin en dibinde sürünürüz.
Başarılı, zengin, örnek alınan insanlara bakıp, hayıflanıp, kendimize acırız.

Peki bu insanların diğer insanlardan farkı ne ?

Neden herkes bu başarıyı yakalayamıyor ?
Bir çok önemli şahsiyetin biyografisini incelediğinizde, çoğunun normal ailelerden geldiğini ve çocukluklarının zor geçtiğini okumuşsunuzdur. Yaşamlarındaki ortak payda ise hepsinin büyük idealleri olduğu ve içlerindeki coşku dolu çocukla beraber yürümeleridir. Büyük düşünerek tarihe isimlerini yazdırmışlardır.

Buradaki sır çekim yasasında. Benzer benzeri çeker. Bizler mıknatıs gibi benzerlerimizi çekiyoruz.
Siz aslında, düşündüğünüzü çeker ve düşündüğünüzü olursunuz. Yaratımı sağlayan sizin düşüncelerinizdir.
Her düşüncenin bir frekansı vardır. Düşünceler dışarıya manyetik enerji yönlendirir. Her düşünce manyetik çekim gücüyle kendi frekansına uygun olayları yanınıza çeker. Bu yüzden önemli bir nokta "İnsanlar hayatlarında neyi istediğini ve istemediğini gözden geçirip bunları düşünmeliler"
Düşünce = Yaratım
 

Bunu yaparken en baskın düşüncelerinizi hayatımıza çekeriz. Hastalık veya kötülük düşünenler hastalığı, bolluk düşünenlerse bolluğu hayatına çeker.
Düşüncelerinizi doğru seçin ve harika bir yaşam kurun.
Düşünceler duygularınızı oluşturur. İyi ve kötü duygular vardır. Yeni yaşamınızı kurarken "İyi hissetmek" en önemli kuraldır.

Ne düşünüyorsanız, ne hissediyorsanız hayatınız öyle olacaktır.

Evrene doğru sinyaller göndermek için hislerimizi doğru yönetmeyi öğrenmeliyiz. Hislerinizi yöneterek daha olumlu hale getirebilirsiniz. Bunun için, içiniz sıkıldığında mutlu anlarınızı aklınıza getirip, çılgınca şarkılar söyleyin. İçinizdeki mutlu duygular, mutlu olayları hayatınıza çeker.

Herkes kendi yaşamının yaratıcısıdır.

Merak etmeyin, Evren sizdeki değişimlere göre kendini yeniden düzenler. Aklınıza yaratıcı bir düşünce geldiğinde çabucak işleme koyun, çünkü Evren hızı sever. Gecikmeden, gücünüzden şüphe etmeden düşünce modellerinizi değiştirin.
Düşüncelerinize sınırlar koymayın, bu benim için fazla demeyin, çünkü Evren'de sınır yoktur. İsteyin hakketiklerinizi. İsteklerinizi ne kadar süre sonra olacağı önemli değil. Bazen hiç ummadığınız kadar çabuk olabilir. Sınır ve süreyi sadece sizin zihniniz oluşturur. İnsanlar kendi zindanlarını yaratırlar.

Önemli bir kuralsa elimizdekilere ve elimize geleceklere şükran duymaktır. Şükran duymak sizin hayatınızın mucizevi anahtarıdır. Siz ne kadar Şükür duygusunda kalırsanız, Evren size daha çoğunu gönderir.

Evren bize sonsuz imkanlarını sunmak üzere bekliyor. Yaşamımızın her basamağında "Çekim Yasası" 'nı bilinçli olarak uygularsak, hayatlarımız, içinde sevgi ve bolluğun olduğu, mucizelerle dolu birer karnavala dönüşür.




"Bizler düşüncelerimizin eserleriyiz"
Buddha



Sevgiyle kalın

Erkan Sarıyıldız

NOT: Eğer ilginizi çekerse, bu konuda çeşitli uygulamalar önereceğim yazılara daha sonra devam edeceğim.



1 yorum:

  1. Merhabalar,

    Son zamanlarda yaşadığımız olumsuz şeylerden dolayı, hayata bu gözle bakamaz olmuştum. Yazın beni şöyle bir silkeledi, çok teşekkür ederim. Hayatımızda ne kadar çok olumlu şey istiyorsak o gözle de bakmayı ve istemeyi bilmek gerektiğini hatırlattın.. Herşeyi bir kenara bırakıp, böyle yapacağım ve sizlerle de burada paylaşacağım.
    Sevgilerimle,
    Ceylan

    YanıtlaSil