10 Şubat 2010 Çarşamba

RÜYA



Rüyalarımız
Gündüz yaşamımız ardından, yeni maceralara atıldığımız alanlar.
Bazen daha önce hiç olmadığınız mekanlardasınızdır, koşarsınız, çalışırsınız, uçarsınız.
Ne çoktur yaşanılanlar. 
Bilimsel olarak baktığımızda uyuyan kişilerde ses, görüntü, düşünce deneyimlerinin yaşanmasıdır. Yüzyıllardır insanlar rüyada gördüklerinın kendilerine neler söylemek istediklerini merak etmiş ve yüzlerce kitap yazılmıştır.
Rüyalarımız yaşamımızda ne olduğu ile ve gelecekte yaşayacaklarımızla alakalı ışık tutar. Kadim uygarlıklarda rüyalara Tanrı'dan gelen mesajlar gözüyle bakılmıştır.
Yaşam süremizle oranlı olarak çok büyük bir zaman geçirdiğimiz rüyalarımız çok büyük bir bilgi kaynağıdır. Hem kendi alt bilinciniz hemde spiritüel dünyadan bir çok mesaj, rüyalarımız sırasında bize ulaşır. O yüzden bu bilgiler gelişimimiz için gerçekten çok önemli.
Evren bizle temasta bulunmak ve üst benliğimiz bize birşeyleri göstermek istediğinde en sık kullandığı araçlardan biri de rüyalardır. Rüyalarda ki sembollerin izinden giderek bize söylenenleri anlayabiliriz. Rüyalarımızda bazı gerçekler bize söylenir  ve bazı kehanetler gelir hayatımızla alakalı. Bazen yapmamız gerekendir gösterilen, bazense bucak bucak kaçmamız için uyarılırız.
Rüya benim düşünceme göre her gece bedenimizden ayrılıp başka boyutlara yaptığımız ziyaretler. Gece daldığımızda astral bedenimiz bedenimizle bağlantılı olarak başka evrensel planlara yolculuk yapar. Uyandığımızda aklımıza gelenler bu yoğun maceranın sadece ana hatlarıdır. Hep keşke rüyalarımda uyanabilsem de bu planlarda sonsuz özgürlük içinde araştırıp yaşayabilsem demişimdir. Bilm adamları bu rüya durumuna "Lucid Dream" der. Rüyadasınızdır fakat bilinciniz açıktır. İşte o tam farkındalık alanında, bu boyutsal planda tüm sırlara vakıf olabiliriz. Bilinmezliğe yelken açıp başka boyutlara yolculuk yapabiliriz.
Hayatımızın ortalama üçte birini uyuyarak geçiriyoruz . Her gece ortalama bir ila iki saati rüya alanında geçer. Sıklıkla 4-7 adet rüya görürüz. Fakat ne yazık ki rüyanın bitiminden 5 dakika sonra içeriğinin yarısı, 10 dakika sonra da %90 ı zihninizden silinir.
Rüyalarınız sırasında altbenlik ve insanlığın kollektif bilincinden oluşan çok büyük bir alana açılırsınız. Rüyalarınız kehanet, ruhsal rehberlik  ve ruhani kontakların olduğu alanlardır. Bu kadar önemli bilgilerin unutulması ne yazık. O yüzden rüyalarınızı hatırlama yöntemleri geliştirmelisiniz.
İyi bir uyuma düzeni oluşturun.
Yatağa uzandığınızda kendinize rüyaları hatırlamak istiyorum komutu verin.
Gece en az bir kez uyanmaya çalışın. Bunu sağlamak için ya alarm kurun ya da yatmadan çok miktar su için. Bu sizi gece mutlaka uyandıracaktır.
Rüya günlüğü tutun ve yatağınızın başında kolay ulaşabileceğiniz bir alanda kağıt kalem bulundurun.
Bir günde yaşadığınız olaylarla rüyalar arasındaki olası bağlantıları anlamaya çalışın.
Rüyanızdaki ana elementlerle ilgili aklınıza ilk gelen kelime dizilimlerini yazın.
Uyandığınızda rüyalarınızı yakınlarınıza anlatın, çünkü dile dökünce ayrıntıları hatırlamanız kolaylaşır.
Rüya sembollerini öğrenin ve her rüyanın size sunduğu bilgileri gözden geçirin.
Rüya alanında sıradan fizik kuralları geçerli değildir. Astral bedenimiz bedenimizden ayrılır başka planlar, boyutlar, başka çağlara gidebilirsiniz. Kaybettiklerinizle tekrar kontakt kurabilirsiniz rüyalarınızda.

Bu kadar önemli bilgileri boşa vereceğimize, bilinmezlikten bu rehber bilgileri alıp yaşamımızda kullanalım.
Uğraşmaya değer.

Sevgiyle kalın

Erkan Sarıyıldız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder